Kik vagyunk a fényképezőgép mögött?

Két jóbarát, Gábor és Ricsi. Mindketten élünk-halunk a fotózásért, de máshonnan indultunk. Már a középiskolában is osztálytársak voltunk, de más-más utat jártunk be mielőtt közös esküvői fotós vállalkozásunkat elindítottuk.

Látásmódunk eltérő ugyan, de a fotóink éppen ezért kiegészítik egymást. Az esküvő eseményeinek a folyamában nagyon fontos az összehangolt, előre egyeztetett koncepció, az összhang veletek, és más szolgáltatókkal is.  A régi barátság is segített abban, hogy kiválóan tudtunk alkalmazkodni egymás stílusához, így a közösen fényképezett esküvőkön szinte észrevétlenül tudunk jelen lenni. Ez a gondolkodásmód elengedhetetlen kelléke nagyszerű fotók születésének. Az eseményekbe mi is beleéljük magunkat, veletek együtt örülünk, együtt ünnepelünk, így a hangulat, és az érzelmek őszintén köszönnek vissza képeinken. 
Bárhova is tervezitek az esküvőtöket, akár Magyarországon vagy Európa más országában, mi elkísérünk benneteket és mindent megteszünk, hogy megfeleljünk a legmagasabb elvárásaitoknak is.
Számunkra a legnagyobb öröm, ha nekünk szavaztok bizalmat egy ilyen fontos esemény művészi megörökítésére.

Reméljük, hamarosan személyesen találkozhatunk veletek!
Katona Gábor

Katona Gábor

Feil Richárd

Feil Richárd

Írj nekünk üzenetet, vagy kérj visszahívást!
Ha kéred, garantáltan 1 órán belül visszahívunk!
Küldés
Köszönjük, hogy írtál nekünk! Hamarosan jelentkezünk.
Back to Top