Kik vagyunk a fényképezőgép mögött?

Két jóbarát, Gábor és Ricsi. Mindketten élünk-halunk a fotózásért, de máshonnan indultunk. Már a középiskolában is osztálytársak voltunk, de más-más utat jártunk be mielőtt közös esküvői fotós vállalkozásunkat elindítottuk.

Látásmódunk eltérő ugyan, de a fotóink éppen ezért kiegészítik egymást. Az esküvő eseményeinek a folyamában nagyon fontos az összehangolt, előre egyeztetett koncepció, az összhang veletek, és más szolgáltatókkal is.  A régi barátság is segített abban, hogy kiválóan tudtunk alkalmazkodni egymás stílusához, így a közösen fényképezett esküvőkön szinte észrevétlenül tudunk jelen lenni. Ez a gondolkodásmód elengedhetetlen kelléke nagyszerű fotók születésének. Az eseményekbe mi is beleéljük magunkat, veletek együtt örülünk, együtt ünnepelünk, így a hangulat, és az érzelmek őszintén köszönnek vissza képeinken. 
Bárhova is tervezitek az esküvőtöket, akár Magyarországon vagy Európa más országában, mi elkísérünk benneteket és mindent megteszünk, hogy megfeleljünk a legmagasabb elvárásaitoknak is.
Számunkra a legnagyobb öröm, ha nekünk szavaztok bizalmat egy ilyen fontos esemény művészi megörökítésére.

Reméljük, hamarosan személyesen találkozhatunk veletek!
Katona Gábor

Katona Gábor

Feil Richárd

Feil Richárd

Back to Top