Őszinte képek Pillanat Garanciával!+36 70 388 1595

Miért két fotós?
A minőségben nem akarunk kompromisszumot kötni és hisszük, hogy a legjobb eredményt akkor tudjuk elérni, ha ketten fotózunk az esküvőtökön. Így lehetőségünk nyílik megörökíteni a fontos pillanatokat több szemszögből is. Ezen kívül a két fotós nagyobb garanciát jelent arra, hogy életetek egyik legfontosabb eseményén minden fontos pillanatról szülessen felvétel.

Murphy: na jó, de mi van, ha tönkre megy a gép?
Minden esküvőre, mindketten, minden eszközből viszünk tartalékot, így a két fotós, négy fényképezőgép, négy vaku stb... a garancia arra, hogy a képek biztosan elkészülnek. Az esküvő után nagy gondot fordítunk a képek archiválására, így az elkészült képeket biztonságban tudhatod.

Feltehetem a képeket Facebookra?
Természetesen az elkészült képeket szabadon felteheted a Facebookra, Instagramra vagy más közösségi oldalra. Sőt, büszkék vagyunk arra, ha megemlítesz minket a kép mellett. Annak érdekében, hogy a legjobb szögből tudjunk megörökíteni minden fontos pillanatot, azt javasoljuk, hogy kérjétek meg vendégeiteket ne fotózzanak se mobillal, se fényképezőgéppel az események alatt. Végül is ez a mi dolgunk (és a szenvedélyünk is ;-) ), és ígérjük, hogy nagy gondot fordítunk rá. Mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy a fotózás helyett, inkább veletek együtt élje át a legszebb pillanatokat.

Na jó, de akkor mégis mikor kapjuk meg a képeket?
Néhány képet már másnap átküldünk nektek (ha a munkánk este 10 előtt véget ér, akkor már aznap éjjel), amit meg tudtok osztani a Facebookon, Instagramon vagy más közösségi oldalon. Büszkék vagyunk, ha megemlítitek, hogy ki készítette a képeket. A teljes képanyagot a fotókönyvvel együtt kb. 2-3 héttel az esküvő után már meg is kapjátok. Szeretnénk még ennél is hamarabb odaadni nektek, de sajnos ennyi időre mindenképpen szükségünk van a képek minőségi utómunkálataihoz és a fotókönyv megrendeléséhez.

Mindig adtok fotókönyvet?
A Perfect Plusz és Perfect Prémium csomaghoz mindig. Az évek során azt tapasztaltuk, hogy a digitális képeket a párok sokkal ritkábban nézik meg újra, míg a fotóalbumokat, fotókönyveket szívesen mutatják meg rokonaiknak, barátaiknak. Ezen kívül úgy gondoljuk, hogy a képek a fotókönyvben kelnek igazán életre, amit aztán élmény lapozgatni, nézegetni. Szeretnénk ezt az élményt nektek is biztosítani, így úgy döntöttünk, ha a csomag nem tartalmaz fotókönyvet, lehetőséget biztosítunk, hogy opcióban rendelj.

Mi történik az időpont egyeztetése után?
Miután egyeztettük az időpontot és az esküvő részleteit (igyekszünk mindig személyesen egyeztetni veletek), minden esetben szerződésbe foglaljuk, amiben megegyeztünk. Úgy gondoljuk, hogy ez mindannyiunk érdeke.

Átadjátok a nyers képeket?
Nem. Képeinknek az utómunkával adjuk meg azt az egyedi hangulatot, stílust, ami ránk jellemző, és amit tőlünk elvártok. Ha odaadnánk, akkor az olyan lenne, mintha egy étteremben a nyers összetevőket szolgálnák fel a megrendelt ínyenc fogás helyett. 
Mit tartalmaz az ár?
Miután egyeztettük veletek a részleteket, személyre szabott ajánlatot küldünk nektek. Felsorolunk minden felmerülő költséget, így pontosan tudjátok majd, hogy mennyit kell fizetni és mit kaptok azért az összegért. Nincsenek apró betűs meglepetések.
Még több infóra van szükséged? Írj nekünk, vagy kérj visszahívást!
Ha kéred, garantáltan 1 órán belül visszahívunk!
Küldés
Köszönjük, hogy írtál nekünk! Hamarosan jelentkezünk.
Back to Top