Őszinte képek Rólatok!+36 70 388 1595

________________________________________________________________
Perfect All Inclusive - egész napos esküvő
219 000,- Ft-tólEgész napos esküvői fotózás:
A készülődéstől egészen a menyasszonytáncig (és még tovább...) veletek leszünk. Megörökítjük a készülődést, az esküvői ceremóniát és minden fontos, őszinte pillanatát a nagy napnak a ránk jellemző művészi stílussal. Az ajánlat 14 óra fotózást tartalmaz, 1 fotós részvételével, további rendelkezésre állás 24900 Ft / óra, 2. fotós 169000 Ft.

A menyasszony:
A készülődés után közvetlenül, mielőtt a vőlegény először meglátná szerelmét, a menyasszonyról készítünk egy divat stílusú fotósorozatot. Ekkor a legszebb a smink és a haj a nap folyamán. A legjobb eredmény érdekében erre a fotózásra érdemes 1 órát tervezni. Ezek a képek akár még meglepetés is lehet a vőlegénynek az albumban.

Kreatív páros fotózás:
Fontos része az esküvői fotózásnak, ahol egyedi látásmóddal örökítjük meg a szerelmeteket és lehetőséget teremt lefényképezni azt a pillanatot, mikor a vőlegény először meglátja választottját. Erre a fotózásra is kb 1 órát érdemes számolni.

Körülbelül 500-700 fotó felhőből:
Minden átadott képet a ránk jellemző egyedi stílus szerint utómunkázunk és felhőből letölthető módon adunk át. A fotókat Facebookra és Instagramra is optimalizáljuk.

Körülbelül 80-120 fotó retusálva:
A nagy nap összegzéseként kiválasztjuk a legjobb képeket, melyeket gondosan retusálunk és a fotók megkapják a ránk jellemző egyedi stílus jegyeket.

10 fotó 24 órán belül:
1 napon belül (2 fotós választása esetén még az esküvő estéjén) 10 fotót kiválasztunk és kidolgozunk kifejezetten azért, hogy a közösségi médiában mihamarabb meg tudjátok osztani. 

Webgaléria:
Az esküvő után 5 napon belül készítünk nektek egy webgalériát a 80-120 képpel, melynek linkjét emailben kapjátok meg. A link könnyedén megosztható a családtagokkal, vendégekkel barátokkal és esztétikus megjelenítést kínál mind számítógép monitoron, mind okoseszközön.

________________________________________________________________
Perfect Rövid 
24 900,- Ft/óra + utazás
2-6 óra | 1 fotós | 100-300 kép | képátadás felhőből | (kérhető hétköznap vagy szezonon kívül bármelyik nap)

Ugyanaz a magas minőség
A rövid csomagunknál is biztosak lehettek abban, hogy ugyanazt a minőséget és egyedi látásmódot fogják képviselni a képeink, mint az egész napos csomag esetében.
________________________________________________________________
Opciók

Prémium fotókönyv:
Fotókönyvekhez a képeket magunk válogatjuk és a könyvet művészi igényességgel szerkesztjük meg.
20 x 20 cm, 20 oldal: 30 000,- Ft / db-tól
30 x 30 cm, 20 oldal: 35 000,- Ft / db-tól

Külön napi fotózások:
Külön napi kreatív fotózás: 59 000,- Ft + kiszállás Budapesten kívülre
Jegyes fotózás: 59 000,- Ft + kiszállás díja Budapesten kívülre

Utazás, szállás:
Utazás díja: 60 Ft/km Budapest, 0. KM-től az oda-vissza útra számítva
Szállás díja Magyarországon belül (2,5 óra utazás felett): 20 000,- Ft/fő/éj
________________________________________________________________
Nem tudsz dönteni? Nem gond, mi segítünk választani! Szánj rá pár percet és szívesen elmondjuk szóban, hogy melyik csomagot kinek ajánljuk, kik és miért szokták kérni. Hívj minket vagy küldj egy üzenetet az alábbi gombra kattintva.
Back to Top