Perfect Basic
Ez a csomag tökéletes arra, hogy az esküvőtök lényegi részét lefedje. Akár a készülődés, a szertartás(ok) és a dekoráció fotózása is beleférhet és természetesen a sok mosoly és érzelem, ami ez alatt történik. Ennél a csomagnál 6 órás rendelkezésre állást biztosítunk, rajtatok múlik, hogyan használjátok az időnket. A csomag részeként minimum 200 db utómunkával tökéletesített képet, illetve egy 20x20 cm-es, 20 oldalas prémium fotókönyvet is kaptok.

Perfect Simple
Ennek a csomagnak a választása esetén egy kicsit tovább nyújtózhattok és akár a készülődéstől az első táncig megörökítünk minden fontos pillanatot.  A csomag tartalmaz 10 óra rendelkezésre állást, minimum 300 db utómunkával tökéletesített képet, egy rövid zenés slide show-t a legjobb képekből és egy 20x20 cm-es, 20 oldalas prémium fotókönyvet is.

Perfect
A csomag 12 óra rendelkezésre állást tartalmaz, így szinte a készülődés elejétől a menyasszonytáncig veletek lehetünk és megörökíthetünk minden pillanatot. A csomagban minimum 400 db utómunkával tökéletesített képet, néhány perces zenés összeállítást a legjobb képekből, illetve egy 30x30 cm-es, 20 oldalas prémium fotókönyvet is kaptok.

More than Perfect
Ebben a csomagban a rendelkezésre állásunk 12 óra az esküvő napján, így a teljes esküvő minden fontos pillanata megörökíthető a készülődéstől a menyasszonytáncig. A kreatív fotózást külön napra tervezheted, így minden feltétel adott lehet a csodálatos fotók készítéséhez. A csomag tartalmaz, egy zenés összeállítást a legjobb képekből, minimum 500 utómunkával tökéletesített fotót és egy 30x30 cm-es, 30 oldalas prémium fotókönyvet is.
Back to Top